Ömer ve Sabriye Ersoy Ortaokulu

WEB https://omersabriyeersoy.meb.k12.tr
Adres : ŞİRİNEVLER MAH. 69036 NOLU SK. NO 12 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Bilimsel, sosyal, kültürel, sportif her türlü yenileşme gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, sevgi ile bilgiyi kucaklaştıran, sevginin, kardeşliğin, barışın ve hür bir ortamda yarışın ocağı evrensel değerlere saygılı milli ve manevi değerlere sahip örnek bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kendisi ve toplumla barışık, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, gelişmeye açık, rekabetçi, paylaşmayı bilen, bilimsele düşünen, TÜRKİYE CUMHURİYETİNE karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ve okul servisleri ile her yönden okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun yakınından BİNEVLER-GATEM ve 60.YIL Otobüsleri geçmektedir. Okulumuz Liw hospital tıp merkezine yaklasık olarak 500 metre uzakliktadir.
Yerleşim Yeri : ŞİRİNEVLER MAH. 36 NOLU SOK. (SEYRANTEPE CİVARI) ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km
Kontenjan Bilgileri :